Наскоро стана ясно, че Том Круз е забелязан на парти в Мейфеър, Лондон,

...
Наскоро стана ясно, че Том Круз е забелязан на парти в Мейфеър, Лондон,
Коментари Харесай

Какво знаем за 36-годишната рускиня Елсина Хайрова - новата приятелка на Том Круз

Наскоро стана ясно, че Том Круз е забелязан на парти в Мейфеър, Лондон, в компанията на рускинята Елсина Хайрова. 61-годишната холивудска звезда бил " неразлъчен " с 36-годишния някогашен модел, до момента в който двамата танцували цяла нощ дружно, уточни източник пред The Sun. И защото хипотетичната нова другарка на Том Круз несъмнено разсъни любознанието в доста хора, от Yahoo сортират малко детайлности за живота ѝ. 

Според News Australia, Хайрова, която е английска гражданка, е щерка на съдружника на Путин и изтъкнат съветски народен представител Ринат Хайров. Не е ясно по кое време е срещнала Круз. Въпреки това, тя не е по никакъв начин срамежлива в интернет, защото демонстрира обилния си метод на живот в Instagram пред над 10 хиляди последователи.

Хайрова е световна персона. Нейният профил в Instagram показва любовта й към пътуването, модата и първокласния живот. Тя редовно ходи до Париж и се любува на слънцето в дестинации като Сен Тропе.

Известно време Елсина работи и като модел. Има рекламни акции за марки като Graff и е посещавала събития на Victoria " s Secret.

Преди романса си с Том Елсина е омъжена за съветския магнат Дмитрий Цветков. Бившият й брачен партньор е медиатор по интернационалните покупко-продажби и търговец на диаманти.

Двамата се разделят през 2022 година след повече от десетилетие брак, когато тя желае бракоразвод. Имат две деца по време на връзката си, макар че не се знае доста за живота им като двойка.

По време на брака си Елсина и Дмитрий получават няколко парцела, в това число имение на стойност 27 милиона $ в имението Уентуърт в Съри, пет жилището в Лондон на стойност към 22 милиона $ и парцели в Дубай и Кипър на стойност 2.5 милиона $.

По време на развода им пред 2022 година арбитър Джъстис Пийл обаче упрекна светската персона, че лъже Върховния съд. Съдебните документи демонстрират, че Елсина има 150 чанти на стойност 1.2 милиона щатски $, само че в чуване през февруари Хайрова твърди, че има единствено към 20 чанти. Пийл споделя, че казусът е бил " инфектиран от нечестността на Хайрова от началото до края ".
 Том Круз в компанията на Елсина Хайрова - това ли е новата половинка на артиста
Тя е 25 година по-млада от него и е щерка на съветски народен представител - това ли е новата половинка на Том Круз

Хванати в крачка

Рускинята в момента живее в фамилното имение от брака ѝ с Цветков в Съри. Къщата разполага с повърхност от 2415 квадратни метра и е оборудвана с 10 спални, 15 бани, два асансьора, зала за игри, закрит басейн, спа център и гараж, който може да побере шест коли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР